Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Bestyrelsesadvokat

Tag en advokat fra ADVODAN Lolland-Falster med i bestyrelsen. Vi kan skabe overblik og danne et godt grundlag for at alle juridiske problemstillinger i din forretning.

Med en advokat i bestyrelsen får du en rådgiver, der har det juridiske overblik og kan bidrage til ledelseskraft.

Flere af vores advokater hos ADVODAN Lolland-Falster har gennem mange år siddet med i bestyrelser, mens andre først lige er begyndt. Men ens for alle vores advokater er, at de er gode til at skabe værdi for bestyrelsen, idet de har et stort forretningsmæssigt indsigt, de har godt overblik og de kan hjælpe med risikostyring. Vi har et bredt lokalt kendskab og vægter vores lokale arbejde højt.Papirskrivebord

Udover at en advokat fra ADVODAN Lolland-Falster er en god rådgiver i bestyrelsen, har vores advokater også et stort lokalt og bredt netværk af andre advokater, som alle er specialister inden for forskellige områder. Vores advokater hjælper hinanden og det vil gavne din bestyrelse i specifikke situationer.

 

Jeg vil gerne ringes op
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.