Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Persondata

Få kortlagt persondata i virksomheden på en overskuelig måde - brug ADVODAN Lolland-Falster's persondataspecialister - I samarbejde kan vi skræddersy den løsning, der passer til jeres virksomhed.

ADVODAN Lolland-Falster hjælper jer med konkrete retningslinjer og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde i et let forståeligt og tilgængeligt system.

- Få kortlagt persondata i virksomheden
- Få skriftlige databehandleraftaler på plads
- Få udarbejdet persondatapolitikker
- Implementér de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger
- Få udviklet processer, procedurer og et beredskab til håndtering af databrud
- Uddannelse af medarbejdere
- Udpeg en persondataansvarlig

Det lyder en stor arbejdsopgave, men i samarbejde med ADVODAN Lolland-Falster får I nogle hurtige og brugbare løsninger til håndtering af virksomhedens persondata udfordringer.Persondata_skærm

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.