Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Køb af ejerlejlighed

Når du køber ejerlejlighed, er det vigtigt at ejerlejlighedsforeningen er velfungerende.

For ejerlejligheder bliver der normalt hverken lavet tilstands- eller elrapport. Det er derfor vigtigt, at du udover ejerlejlighedens stand også forholder dig til ejendommens generelle vedligeholdelsesstand.

Det er bl.a. vigtigt at undersøge og forholde sig til:

  • Er lejlighedens installationer lovlige ?
  • Ejerlejlighedsforeningens økonomi og ejendommens drift, herunder om der er vedtaget beslutninger, der kan betyde stigning i ejerlejlighedens fællesudgifter
  • Hvad skal du selv sørge for, og hvad står ejerlejlighedsforeningen for i forbindelse med vedligeholdelse
  • Er der fælleslån, som knytter sig til ejerleligheden. Gæld udenfor købesummen, som du kommer til at hæfte solidarisk for
  • Må ejerlejligheden udlejes (kan også have betydning ved et eventuelt senere salg)


Det kan være uoverskueligt for mange at gennemskue ejerlejlighedsforeningens sundhedstilstand, og eventuelle udfordringer, som ejerlejlighedsforeningens bestyrelse arbejder med.

Vi gennemgår købsaftale og handelens bilag, og forhandler supplerende vilkår med sælger/mægler efter aftale med dig. Endvidere en grundig gennemgang af vedtægter, referater og regnskaber for ejerlejlighedsforeningen, eventuelt vedligeholdelsesplan for at kunne rådgive dig om ejerlejlighedsforeningen fremstår som sund og veldreven.

Når handelen bliver endelig, sørger vi for tinglysning af digitalt skøde og refusionsopgørelse og sørger for al fornøden korrespondance med ejendomsmægler, sælger, og de involverede pengeinstitutter vedrørende sikring af købesummen og mulig udnyttelse af tinglysningsafgift fra sælgers eventuelle lån.
Endvidere sørger vi også for meddelelse af ejerskifte til ejerlejlighedsforeningens administrator.
Der kan være ekspeditioner vedr. debitorskifte af sikkerhed til ejerforening, som er forskellig for de respektive ejerlejlighedsforeninger, som ikke er inkluderet i nedennævnte beløb.

Pris kr. 11.500 inkl. moms

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.