Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Privat salg

Har du selv fundet en køber til din ejendom, kan vi bistå dig i salget, herunder med udarbejdelse af købsaftale på betryggende vilkår og sørge for, at overdragelsen fra start til slut bliver behandlet professionelt.

Som sælger er det væsentligt at få fremlagt alle sædvanlige og relevante oplysninger om ejendommen, så der ikke efterfølgende opstår tvister, ligesom det sædvanligvis er i begge parters interesse, at der bliver udarbejdet tilstands- og elrapport og indhentet tilbud på en ejerskifteforsikring.

Med tilstands- og elrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring, er sælger som udgangspunkt fritaget for sit ansvar for eventuelle skjulte fejl og mangler ved bygningen m.m., og køber har omvendt mulighed for at minimere sin risiko for dyre overraskelser ved at tegne en ejerskifteforsikring.

Vi udarbejder købsaftale og medvirker til, at relevante bilag/oplysninger om ejendommen indgår som bilag til købsaftalen, så der er rene linjer mellem parterne.

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, kan vi sørge for tinglysning af skødet, håndtering af købesummen og tage dialogen med de involverede pengeinstitutter samt udarbejde en afsluttende refusionsopgørelse.

Køber skal være repræsenteret af egen rådgiver i handelen.

Kontakt os for at få en pris.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.