Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Lejeret

Uanset om du er lejer eller udlejer bør du sætte dig ind reglerne så godt så muligt, så du undgår misforståelser og konflikter.

Papirskrivebord

Lovgivning på lejeområdet er kompliceret, og det er derfor nemt at begå fejl, når der skal udarbejdes en lejekontrakt. Det er ikke kun lejeloven, men også andre love såsom boligreguleringsloven og aftaleloven, der regulerer, hvad man må og ikke må i forhold til udlejning. Det er derfor vigtigt at man søger en faglig hjælp, hvis man er i tvivl både som udlejer og som lejer.

Hvis du er i tvivl om dine rettigheder som lejer, bør du tage udgangspunkt i, hvad der står i din lejekontrakt, og undersøg specifikt, hvad der gælder af regler i forhold til den aftale som du har indgået med din udlejer.

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.