Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Mere om os


ADVODAN Lolland-Falster har kontorer i Maribo, Nakskov og Nykøbing Falster.

ADVODAN Lolland-Falster er et resultat af fusioner imellem regionens ældste advokatfirmaer: “Kragh & Marcussen”, “P. Brøndtved & E. Bredal Nielsen” og “Høyer-Madsen, Stuckert & Boye”. Vi er 10 jurister og 19 administrative medarbejdere.
Firmaets advokater er bestyrelsesmedlemmer i erhvervsdrivende virksomheder og fondes bestyrelser, og deltager i foreninger, samt regionale og lokale netværk mv.

Endeligt varetager firmaets advokater hverv som blandt andet auktionsleder og voldgiftsdommer.

Vores jurister og sekretærer er højt specialiserede. Firmaets medarbejdere deltager løbende i kurser og efteruddannelse, ligesom interne faggrupper sikrer et højt fagligt niveau.

Vi er bl.a. medlem af:

Cvr.nr: 85188119
Selskabsform: ADVODAN Lolland-Falster I/S
Hjemsted:
C.E Christiansens Vej 2
4930 Maribo

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.