Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Ydelser hos ADVODAN i Nykøbing Falster


ADVODAN i Nykøbing Falster har 10 dygtige jurister på advokatkontoret. Vores fremgangsmåde er altid løsningsorienteret, så du får den optimale juridiske rådgivning til dig og din virksomhed.

ADVODAN Nykøbing Falster har et stort lokalkendskab, og vores advokater dækker også typisk andre byer i lokalområdet som f.eks. Vordingborg.

Vores advokater har altid fingeren på pulsen i forhold til hvad der rører sig i lokalområdet, og vi sætter altid kvalitet, hurtighed og effektivitet i højsædet.

Vores indgående kendskab til lokale forhold i regionen og vores netværk af personer i Nykøbing Falster og Vordingborg er en styrke for os, når vi rådgiver dig og din virksomhed.

Du kan læse mere om udvalgte arbejdsområder nedenfor.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.