Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Maja Juhl Sørensen
Advokatfuldmægtig

Maja Juhl Sørensen indgår i ADVODAN Slagelses privatteam, der bistår private personer med alle former for juridisk rådgivning og bistand.

Maja er uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet i 2017.

Maja har siden 2014 været ansat som stud.jur. hos ADVODAN i Slagelse, og efter endt uddannelse i 2017 tiltrådte hun stillingen som advokatfuldmægtig. Maja har derfor allerede opnået stor kendskab til de juridiske områder.

Familie- og arveret
Maja har under sin ansættelse hos ADVODAN Slagelse specialiseret sig inden for arv, testamente, ægtepagter og familieret.

Maja har også erfaring med rådgivning om fremtidsfuldmagter samt øvrig rådgivning af private.

Retssager, lejeret og ansættelsesret
Maja beskæftiger sig ligeledes med ansættelsesret og civile retssager, og varetager derfor diverse tvister mellem både private og erhvervsdrivende. Samtidig beskæftiger Maja sig også med diverse lejeretlige sager, herunder retssager om lejeforhold og huslejeinkasso, hvor hun bl.a. møder i størstedelen af ADVODAN Slagelses udsættelsessager.

Fritid 
I fritiden er Maja aktiv springrytter og har en passion for heste. Maja har deltaget i mange store stævner og mesterskaber i både Danmark og udlandet. Udover at bruge tid på sine heste nyder Maja at løbe en tur samt deltage i diverse løbekonkurrencer i Slagelse og omegn. 

Kendskab til lokalområdet
Maja er født og opvokset lidt uden for Slagelse. Til daglig bor hun i Slagelse by sammen med sin kæreste. 

Maja er medlem af JCI Slagelse og er derfor engageret i netværkets løbende arrangementer, møder og tiltag.

Artikler af Maja Juhl Sørensen
GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.