Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Certificeret persondatarådgiver hos ADVODAN Slagelse

Den nye persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og for at sikre at virksomheden overholder reglerne fra start, bør forberedelserne påbegyndes nu.

Vi er stolte af at kunne præsentere, at advokat Lars Emde Poulsen har taget den internationalt certificerede CIPP-E-eksamen. Certificeringen betyder, at Lars Emde Poulsen har opnået et internationalt kvalitetsstempel som professionel persondatarådgiver, hvilket styrker kvaliteten og øger niveauet for persondatarådgivningen, og gør Lars Emde Poulsen til den ideelle sparringspartner for virksomheder, der har behov for en vurdering af deres overholdelse af persondatalovgivningen – herunder særligt overholdelse af den kommende persondataforordning.

CIPP-E-eksamen udbydes af IAPP, som er en international forening bestående af medlemmer, der arbejder professionelt med privatlivsbeskyttelse, samt rådgiver virksomheder om hvordan de sikrer, at deres arbejdsgange og databehandlinger er i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Persondataforordningen skal overholdes fra 25. maj 2018

For at nå at overholde persondataforordningens krav, er det vigtigt at tage fat allerede nu, da der er meget arbejde at gøre og meget der skal forberedes.

Der skal typisk laves en compliance- og risikoanalyse og herefter udarbejdes et tilpasset sæt politikker og ændrede sagsgange, som herefter skal implementeres. Der er ofte tale om ændrede arbejdsgange, der kan tage tid at få indrettet sig efter.

Benytter virksomheden en ekstern databehandler, typisk i forbindelse med Cloud-løsninger, vil det være en fordel at genforhandle virksomhedens databehandleraftaler med henblik på at reducere virksomhedens dataansvar og i stedet flytte mest muligt ansvar over på databehandleren.

Er din virksomhed ikke allerede nu forberedt på den kommende persondataforordning, anbefaler vi at bestille vores persondatatjek. Kontakt derfor advokat Lars Emde Poulsen for et persondatatjek af din virksomhed.

 

ADVODAN Slagelse tilbyder kompetent og konkret rådgivning om persondata, herunder compliance, implementering og risikoanalyse.

GØR SOM 12.693 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.693 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.