Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

"Nu får vi struktur på bestyrelsesarbejdet"

Virksomheden Bekoteknik A/S vil have en professionel bestyrelse, og derfor har virksomheden købt ADVODANs produkt Bestyrelsesadvokaten. Forventningerne til det fremtidige samarbejde er høje.

Bekoteknik A/S er en typisk familiejet virksomhed, hvor man i mange år har haft en såkaldt tantebestyrelse bestående af tre familiemedlemmer. I forbindelse med et generationsskifte, der startede for to år siden, og et længere strategiforløb blev man dog enige om i ledelsen, at tiden nu var inde til at få en professionel bestyrelse.

Næste skridt i den proces begyndte at tage form, da administrerende direktør i Bekoteknik A/S Mette Kilhof-Brendstrup, læste om konceptet Bestyrelsesadvokaten i ADVODAN nyt sidste efterår.

Det fangede straks min interesse, og jeg tænkte, at det lød da meget godt, for hvordan kommer man ellers lige i gang med at etablere en professionel bestyrelse,” siger Mette Kilhof-Brendstrup, som efter at have drøftet muligheden med den øvrige ledelse, kontaktede ADVODAN i Slagelse.

Her fik hun en god snak med erhvervsadvokat Louise Lecanda om de forskellige pakkeløsninger, og efter en kort betænkningstid valgte virksomheden at købe pakke tre. I denne pakke indtræder advokaten som menigt bestyrelsesmedlem og deltager på fire-seks bestyrelsesmøder om året, fører tilsyn med selskabsdokumenterne og giver virksomheden et juratjek for at give en risikoafdækning af elleve udvalgte områder i virksomheden.

Struktur og faste rammer
Ifølge Mette Kilhof-Brendstrup glæder hun sig til, at bestyrelsesarbejdet fremadrettet bliver lagt ind i nogle faste og professionelle rammer.

”Jeg har en forventning om, at vi nu får en god struktur på vores bestyrelsesarbejde. På vores første møde den 9. maj skal vi blandt andet have udarbejdet et årshjul for vores bestyrelsesmøder, og vi skal have en god standard-dagsorden, som vi kan arbejde ud fra fremover,” siger hun og fortsætter:

”Derudover ser jeg frem til få noget frisk blod ind i bestyrelsen. Jeg er sikker på, at Louise Lecanda med den erfaring og det netværk, hun har, kan byde ind med gode idéer og inspirere os til at gøre nogle ting på en ny og bedre måde,” siger Mette Kilhof-Brendstrup.

Om Bekoteknik A/S:

  • Et ingeniør- og handelsfirma, der leverer maskiner til fremstilling og transport af færdigblandet beton
  • Blev grundlagt i 1976 af John Kilhof. I dag er det en familievirksomhed, som ledes af Mette Kilhof-Brendstrup, Ole Kilhof-Brendstrup og John Kilhof.
  • Beskæftiger 12 medarbejdere som varetager salg, opbygning og service fordelt på tre adresser i Køge, Hammel og Göteborg.

 

Louise Lecanda
VIL DU VIDE MERE?

Louise Lecanda

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.693 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.693 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.