Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Ny guide skal sikre både familie og firma

Virksomhedsejere bliver bombarderet med gode råd om alt fra kapital til forretningsplaner, så de kan skabe en levedygtig forretning. Men mange ved ikke, at truslen kan komme fra en helt anden front – nemlig privatlivet. Derfor lancerer vi en gratis guide til virksomhedsejere, der vil beskytte både familie og firma.

”Det gælder om at skille privatliv fra forretning, så både virksomhedens og familiens økonomi bliver fredet. Bliver én i ejerkredsen fx skilt, skal ekskonen måske have halvdelen af forretningen. Omvendt kan en konkurs gå hårdt ud over kone og børn, der kan miste hus og bil. I vores nye guide giver vi derfor tre konkrete tips til at være forberedt hele vejen rundt,” siger Mie Rahbek Thomsen fra ADVODAN i Slagelse.

Den nye gratis guide giver fx svar på, hvordan man opretter en ægtepagt, hvordan man sikrer sin familie i tilfælde af konkurs, og hvordan man bedst muligt giver sine ønsker for virksomheden videre til næste generation.

”Selvom det kan være svært at tale om økonomi og jura med sin familie, anbefaler vi, at man ser det som en praktisk sikkerhedsforanstaltning – lige som en forsikring. Fx i forhold til en ægtepagt gælder det om sammen at finde løsninger, som sikrer begge parter. Måske kan ægtefællen få særeje over fx sommerhuset, mens virksomhedsejeren råder over forretningen,” siger Mie Rahbek Thomsen.

Portal samler viden

Den nye guide til at sikre både familie og firma er en del af en større online portal. Her kan virksomhedsejere gratis hente viden og konkrete værktøjer til at drive en sund forretning – lige fra startup til moden virksomhed.

På portalens interaktive tidslinje får man fx hjælp til alle livsfaser i en virksomhed. Man kan også teste, hvor juridisk sikker ens forretning er, få et nemt overblik over selskabsformer og ikke mindst læse gode råd om alt fra valg af bestyrelse til et godt generationsskifte.

Få adgang til hele vidensportalen og hent den gratis e-bog her

Mie Rahbek Thomsen
VIL DU VIDE MERE?

Mie Rahbek Thomsen

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.693 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.693 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.