Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Ydelser hos ADVODAN i Slagelse


ADVODAN Slagelse består af 8 advokater og 2 advokatfuldmægtige, der alle er klar til at rådgive både dig og din virksomhed. Kontorets advokater og advokatfuldmægtige har et stort lokalkendskab og netværk i området. Lokalkendskabet er en vigtig styrke i rådgivningen af dig eller din virksomhed.

Advokaterne og advokatfuldmægtigene er altid løsningsorienterede, og med netværket som fundament kombineres lokal indsigt og nærhed med effektiv juridisk rådgivning og sagsbehandling.

ADVODAN Slagelse dækker også andre byer i lokalområdet på Vestsjælland, bl.a.:

  • Sorø, Dianalund og Ruds Vedby 
  • Korsør og Vemmelev
  • Skælskør, Dalmose, Fuglebjerg og Boeslunde
  • Kalundborg, Høng og Gørlev

Herudover trækker personalet hos ADVODAN Slagelse på hele ADVODAN’s netværk af over 180 jurister fordelt på 21 kontorer i hele landet.

Du kan læse mere om udvalgte arbejdsområder nedenfor. 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.