Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Rasmus Lund Petersen
Advokat

Rasmus Lund Petersen er en del af ADVODAN Thisteds privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for juridisk bistand. Rasmus er uddannet fra Århus Universitet i 2016 og tiltrådte sin stilling som advokatfuldmægtig ved ADVODAN Thisted samme år.

Rasmus har under studietiden været ansat ved Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi samt Nordea. Rasmus har i denne forbindelse allerede inden ansættelsen som advokatfuldmægtig opnået stor kendskab til juridiske områder.

 

Familie- og arveret

Rasmus har gennem sin studietid og ansættelse ved ADVODAN Thisted specialiseret sig indenfor arv, testamente, ægtepagter og familieret. Rasmus har en helt særlig indsigt i de livssituationer, hvor der er særligt behov for rådgivning omkring disse emner.

Lejeret

Lejeloven er et af Rasmus’ interesseområder, hvor han rådgiver udlejere om deres rettigheder og pligter herunder huslejeinkasso, fraflytningssager samt sager om misligholdelse af lejemål. Trods Rasmus’ indgående kendskab til lejeloven, sørger han stadig for at holde sig opdateret indenfor området ved at deltage i møder og kursus indenfor området

ADVODAN Thisted har i samarbejde med it-firmaet IOSPECT udviklet en ny app, der gør det nemt for boligudlejere at foretage obligatoriske ind- og fraflytningssyn og udarbejde dertilhørende rapporter.

Fokus på effektiv og omkostningsbesparende løsning

Rasmus’ rådgivning virker forebyggende, således at potentielle fremtidige problemstillinger ikke opstår. I de situationer, hvor der allerede er opstået en problemstilling, rådgiver Rasmus om mulige løsninger, hvorefter han i samarbejde med klienten planlægger et sagsforløb. Rasmus fokuserer som udgangspunkt på, at klientens problemstilling bliver løst så effektivt og omkostningsbesparende som muligt.

Passion for fodbold

Udover at bruge tiden på juraen, bruger Rasmus også meget tid på fysisk aktivitet og fodbold, hvor han tidligere har spillet på eliteniveau, efterfulgt af nogle år som træner på højeste serieniveau. Rasmus spiller på højeste serieniveau i Thisted FC. Derudover bruger Rasmus tid på sociale arrangementer og familien.

GØR SOM 12.702 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.702 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.