Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

ADVODAN igen med i landsdækkende kampagne

Brancheforeningen Danske Advokater har genoptaget en landsdækkende kampagne, som blev igangsat i efteråret 2011. I kampagnen fortæller direktører i en række virksomheder, hvordan advokatens rådgivning har hjulpet deres forretning. Martin Kjølhede fra NetIP er kunde hos ADVODAN i Thisted, og i et TV-spot fortæller han sin historie.

NetIP etablerede en aktieordning, der medførte, at en lang række medarbejdere gik fra at være medarbejdere til at være medejere.

Direktør og medejer Martin Kjølhede fortæller, hvordan virksomhedens advokat, Jacob Schousgaard fra ADVODAN i Thisted var helt afgørende i denne proces - både mht. jura og i forhold til at formidle de komplekse juridiske forhold til alle medarbejderne. I dag er 18 af medarbejderne aktionærer i virksomheden.

Se TV-spot her:

Jacob Schousgaard
VIL DU VIDE MERE?

Jacob Schousgaard

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.693 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.693 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.