Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Ambitiøs advokatfuldmægtig med stærk kundeforståelse

ADVODAN Thisted søger en advokatfuldmægtig med tiltrædelse 1. februar 2019, eller i henhold til nærmere aftale.

Som ung jurist hos ADVODAN Thisted får du udfordringer og ansvar fra dag ét. Vi klæder dig på med faglig ballast og specialiseret viden, så du kan være en proaktiv sparringspartner for vores kunder.


Bag dig har du både dine engagerede kolleger på kontoret og dine kolleger i ADVODANs kædenetværk, der tæller 20 kontorer fordelt over hele landet. Videndeling og samarbejde på tværs betyder, at du kan trække på kompetencerne fra kædens 335 medarbejdere, hvoraf 125 er jurister.


Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold, og vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”. Vores værdier afspejler vores måde at behandle både hinanden og vores kunder på – full-service, nærhed og løsningsorienteret rådgivning.


Som vores nye kollega skal du være udadvendt, positiv og med overskud. Fagligheden skal være i top, og vi forventer, at du kan skabe tillid og forstå kundernes juridiske behov.


Vi lægger desuden vægt på, at du kan arbejde systematisk og har flair for godt købmandskab og tal.
Vi forventer, at du prioriterer balancen mellem job og fritid, og vi tilbyder dig et arbejdsliv, der levner tid og energi til begge dele.


Du vil under fuldmægtigforløbet arbejde med både privatret og erhvervsret. Advodan Thisted er internt opdelt i Team Erhverv og Team Privat, for derigennem at yde specialiseret og kompetent rådgivning. På sigt finder vi i fællesskab dine specialer.


Vi tilbyder en attraktiv løn.


Gennem ADVODANs netværk for unge jurister, Advodan FUTURE, kan du være med til at påvirke strategien og udviklingen i ADVODAN.


Vi beskæftiger pt. 6 jurister og er i alt en samlet medarbejderstab på 13 mennesker. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Rasmus Kronborg på tlf.: 97 92 28 88


Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv senest den 1. december 2018 pr. mail til økonomiansvarlig Matilde Olesen, maol@advodan.dk.

I forbindelse med at du sender en jobansøgning til ADVODAN Thisted, er det vigtigt at gøre dig bekendt med ADVODANS politik for behandling af dine personoplysninger. Dette gælder uanset, om du søger uopfordret eller på baggrund af et stillingsopslag. Du kan læse mere her: https://www.advodan.dk/advodan-thisted/mere-om-os/persondatapolitik-for-rekruttering-20636/ 

Rasmus B. Kronborg
VIL DU VIDE MERE?

Rasmus B. Kronborg

Advokat Vis faglig profil
Matilde Kjær Olesen
VIL DU VIDE MERE?

Matilde Kjær Olesen

Økonomiansvarlig Vis faglig profil
GØR SOM 12.716 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.716 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.