Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Ny partner i ADVODAN Thisted I/S

Louise Brandt Rosenkilde er med virkning fra 1. januar 2019 indtrådt som partner i ADVODAN Thisted I/S.

Louise er 30 år, men allerede en erfaren advokat i ADVODAN Thisted I/S. Hun har været ansat i virksomheden siden 2015, først som advokatfuldmægtig og senere som advokat, efter hun modtog sin bestalling i juni 2017. Til dagligt arbejder Louise med rådgivning inden for erstatningsret, selskabsret, erhvervsrådgivning samt retssager.

Louise Brandt Rosenkilde er født og opvokset i det nordjyske. Hun blev færdig som cand.jur. fra Aalborg Universitet i 2013, hvorefter hun flyttede til Holstebro, hvor hun arbejdede som juridisk konsulent indenfor erstatningsret. Privat bor Louise sammen med Brian og parrets fællesbarn Mynte samt Brians to øvrige børn Lærke og Amalie.

Vi er glade for, at Louise er blevet en del af partnerkredsen i ADVODAN Thisted I/S og i denne
forbindelse afholder vi ”fredagsbar” fredag den 25. januar 2019 kl. 15:00 på kontoret beliggende Frederiksgade 14, 7700 Thisted. Her er der mulighed for at hilse på Louise og de øvrige partnere til en uformel snak.

Louise Brandt Rosenkilde
VIL DU VIDE MERE?

Louise Brandt Rosenkilde

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.729 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.729 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.