Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Tønder
Ring 74 72 10 10

Vestergade 14,
6270 Tønder
Tlf: 74 72 10 10
toender@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Tønder

Ydelser hos ADVODAN i Tønder


ADVODAN Tønder er et spændende advokatkontor, som tæller to partnere, tre advokater og to advokatfuldmægtige.

Vi yder rådgivning til private samt små og mellemstore virksomheder.

Vi møder dig i øjenhøjde, tager vare om dine problemstillinger, og sørger først og fremmest for, at rådgivningen skaber værdi for den enkelte. Det bestræber vi os på hos ADVODAN Tønder, og selvom vi er en del af større kæde med alle de fordele, som det afstedkommer, så har vi stadig fokus på den lokale forankring. Kunder skal kunne stole på os, og trygt overlade store beslutninger i vores hænder, så vi kan hjælpe dem med at finde de rette juridiske løsninger

Vi arbejder lokalt, og det betyder, at vi har tæt kontakt til men­nesker og virksomheder i nærområdet. Vi kender alt til vores by indefra, og de udfordringer, som du står overfor lokalt. Samtidig kan vi trække på hele ADVODAN’s netværk af over 180 dygtige jurister.

ADVODAN Tønder dækker naturligvis også de omkringliggende byer, bl.a. Løgumkloster, Tinglev og Skærbæk. God juridisk rådgivning med lokalkendskab er derfor altid bare et telefonopkald væk. 

Du kan læse mere om udvalgte arbejdsområder nedenfor. 

 

GØR SOM 12.731 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.731 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.