Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Toftlund
Ring 74 83 10 62

Søndergade 58A,
6520 Toftlund
Tlf: 74 83 10 62
toftlund@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Toftlund

Ny lov: gæld forældes først fra 2021

Skylder du penge i skat eller har anden gæld til det offentlige? Så går der nu længere tid, inden din gæld forældes. Folketinget har nemlig indført en ny lov, der betyder, at gæld til det offentlige tidligst bliver forældet i november 2021.

”Ens gæld til det offentlige forældes efter tre, fem eller ti år – alt efter om der blot er tale om en restskat, eller om der er faldet dom fx i en skattesag. Med den nye lov begynder forældelsesfristen først at løbe fra den 20. november 2018 – det vil sige, at din gæld tidligst kan blive forældet den 20. november 2021. Også selvom den var lige ved at blive forældet nu her,” siger advokat Peter Trinskjær fra ADVODAN i Slagelse.

Ifølge Peter Trinskjær skal man ikke gøre noget anderledes, men blot være klar over, at ens gæld til det offentlige ikke bliver forældet lige med det samme.

Den nye lov skyldes en fejl i SKAT’s IT-system, der betød, at automatisk inddrivelse af gæld blev suspenderet i september 2015. 

Palle Eskildsen Jensen
VIL DU VIDE MERE?

Palle Eskildsen Jensen

Advokatfuldmægtig Vis faglig profil
Stefan Østerby-Jørgensen
VIL DU VIDE MERE?

Stefan Østerby-Jørgensen

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.