Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Toftlund
Ring 74 83 10 62

Søndergade 58A,
6520 Toftlund
Tlf: 74 83 10 62
toftlund@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Toftlund

Ny partner i ADVODAN Tønder/Toftlund

Med virkning fra årsskiftet er advokat Stefan Østerby-Jørgensen indtrådt som partner i ADVODAN Tønder/Toftlund.

Med virkning fra årsskiftet er advokat Stefan Østerby-Jørgensen indtrådt som partner i ADVODAN Tønder/Toftlund.

Med Stefans indtræden påbegynder man et generationsskifte hos ADVODAN, som vil ruste virksomheden til de stadigt stigende krav, som stilles til et full-service advokatkontor. Med generationsskiftet sikrer vi kontinuiteten i den erhvervsrådgivning, som udgør en stadig større del af vores forretning, udtaler advokat Erik Dreyer.

Stefan Østerby-Jørgensen har allerede i knap 3 år været en del af ADVODAN Tønder/Toftlunds erhvervsteam. Han var forinden ansat ved DAHL Advokatfirma i Viborg, men rykkede med sin familie til Tønder for godt 3 år siden. Stefan har gennem årene i Viborg og Tønder tilegnet sig den viden og faglige indsigt, som gør ham godt rustet til arbejdet som erhvervsadvokat. 

Vi er blevet taget godt imod og faldet godt til i byen, og det har været et positivt møde med egnens bredtfavnende erhvervsliv, som det er spændende at servicere og være advokat for, fortæller advokat Stefan Østerby-Jørgensen.

Stefan har hustru og tre børn og bor i Tved. 

I anledning af Stefans indtræden som partner afholdes der reception den 12. februar kl. 14-17 på ADVODANs kontor Vestergade 14, 6270 Tønder. 

Billede Advodan Beskaaret

Stefan Østerby-Jørgensen
VIL DU VIDE MERE?

Stefan Østerby-Jørgensen

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.729 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.729 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.