Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Toftlund
Ring 74 83 10 62

Søndergade 58A,
6520 Toftlund
Tlf: 74 83 10 62
toftlund@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Toftlund

Nyansættelse ved ADVODAN Tønder/Toftlund

Indira Beckovic er begyndt som advokatfuldmægtig ved ADVODAN.

Indira Beckovic er pr. 1. februar 2016 begyndt som advokatfuldmægtig ved ADVODAN Tønder/Toftlund.

Indira Beckovic er opvokset i Løgumkloster og har efter endt studietid i Odense valgt at flytte tilbage til byen, hvor hun i dag bor sammen med sin kæreste. 

De sidste knap tre år har Indira Beckovic haft studiejob ved ADVODAN Esbjerg, hvorigennem hun har opnået erhvervserfaring inden for forskellige grene af juraen. Studiejobbet har rustet hende godt til stillingen som advokatfuldmægtig. 

’Jeg er glad for at være tilbage til min hjemegn. Jeg kan allerede nu mærke, at jeg nyder at arbejde lokalt, og det er en stor fornøjelse at møde kendte ansigter i mit arbejde, ’ fortæller den nye advokatfuldmægtig.

 Indira Beckovic vil beskæftige sig med forskellige arbejdsområder i hendes nye stilling ved ADVODAN, herunder bl.a. konkursret og retssager.

Indira Beckovic
VIL DU VIDE MERE?

Indira Beckovic

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.729 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.729 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.