Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Toftlund
Ring 74 83 10 62

Søndergade 58A,
6520 Toftlund
Tlf: 74 83 10 62
toftlund@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Toftlund

Nyt i advokatbranchen

Advokat Jan Hansen, Løgumkloster, har med virkning fra 1. oktober 2015 overdraget sin forretning til ADVODAN Tønder/Toftlund. Advokat Jan Hansen fortsætter som advokat ved ADVODAN Tønder/Toftlund, hvor han hovedsageligt vil beskæftige sig med straffesager som beneficeret advokat og dødsboer, idet advokat Jan Hansen er autoriseret bobestyrer.

Advokat Jan Hansen, Løgumkloster, har med virkning fra 1. oktober 2015 overdraget sin forretning til ADVODAN Tønder/Toftlund.

Advokat Jan Hansen fortsætter som advokat ved ADVODAN Tønder/Toftlund, hvor han hovedsageligt vil beskæftige sig med straffesager som beneficeret advokat og dødsboer, idet advokat Jan Hansen er autoriseret bobestyrer.

Efter overdragelsen vil ADVODAN Tønder/Toftlund bestå af 14 medarbejdere,  hvoraf 6 er advokater og 8 er sekretærer. ADVODAN Tønder/Toftlund vil fortsat have kontor Vestergade 14, Tønder og Søndergade 13, Toftlund. 

Om ADVODAN Tønder/Toftlund.

”Vi er et full-service advokatkontor, der bistår med alle aspekter af juraen på et højt fagligt niveau.

Den gode advokat møder dig i øjenhøjde, tager vare om dine problemstillinger, og sørger først og fremmest for, at rådgivningen skaber værdi for den enkelte.

Det bestræber vi os på hos ADVODAN Tønder/Toftlund, og selvom vi er en del af en større kæde med alle de fordele, som det afstedkommer, så har vi stadig fokus på den lokale forankring. Kunder skal kunne stole på os og trygt overlade store beslutninger i vores hænder, så vi kan hjælpe dem med at finde de rette juridiske løsninger”, siger direktør og partner Lars Nauheimer. 

ADVODAN Tønder/Toftlund vil med sine 6 advokater, hvoraf 2 er partnere, kunne tilbyde kunderne viden inden for alle erhvervs- og privatretlige discipliner.

For yderligere information kontakt Erik Dreyer på tlf. 7392 1720/drey@advodan.dk eller Lars Nauheimer tlf.nr. 7392 1726/ lana@advodan.dk

GØR SOM 12.729 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.729 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.