Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

ADVODANhub

ADVODANhub er vores nye kunderum for erhvervskunder.


ADVODANhub er et tilbud til dig, som er erhvervsdrivende og gerne vil have et sikkert sted til at opbevare og styre din virksomheds centrale dokumenter og data.

Du kan besøge og oprette din gratis bruger på ADVODANhub her: ADVODANhub.dk

5 gode grunde til at bruge ADVODANhub

  1. Du får et samlet overblik over oplysninger og dokumenter i dine oprettede virksomheder, fx dens medarbejderoplysninger og seneste regnskaber
  2. Du kan nemt hente din virksomheds seneste årsrapporter og selskabsdata fra selskabsregistret til hub’en, så de bliver gemt sammen med øvrige dokumenter og data
  3. Du kan angive nøgleoplysninger til dokumenter, så du hurtigt kan se vigtige informationer såsom underskriftsdato eller dokumenttype
  4. Du får et sikkert rum til opbevaring af data og dokumenter, hvor du let kan kontrollere, hvem der har adgang til hvad
  5. Du sikrer, at du og dine samarbejdspartnere arbejder ud fra samme virksomhedsinformationer

ADVODANhub gør det lettere at arbejde sammen

I ADVODANhub kan du dele dokumenter og data med andre aktører, som arbejder med din virksomhed. Det kan fx være din advokat, direktør eller ledende medarbejder. På den måde sikrer du, at I arbejder ud fra samme grundlag og undgår misforståelser, der ellers kunne opstå.

Ved at dele din virksomheds oplysninger med samarbejdspartnere kan du effektivisere samarbejdet, hvad end det drejer sig om drift, udvikling, køb af virksomhed eller noget fjerde. Når fx du og din advokat har adgang til samme dokumentpakker og virksomhedsinformationer, letter det advokatens arbejde med rådgivning om din virksomhed.

Kom godt i gang med ADVODANhub - vi viser hvordan.

 

Vil du vide mere om ADVODANhub? Hent vores produktblad her.

 

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.