PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Arv og testamente

Her kan du få mere information om testamente og arv. Læs om, hvordan din familie er sikret.

Opret testamente og undgå arvestrid i familien

  • Opret testamente, før det er for sent
    Opret testamente, før det er for sent. Ellers risikerer du, at din efterladte partner må flytte fra jeres fælles hjem.

  • Vælg ikke uskiftet bo frem for testamente
    Generelt er der mange årsager til, at uskiftet bo ikke er den mest hensigtsmæssige løsning. Sidder din efterladte ægtefælle for eksempel i uskiftet bo, er det ikke muligt for ham eller hende at gifte sig igen.

  • Husk at begunstige din samlever i pensioner og livsforsikringer
    I kan ikke råde over jeres pensionsordninger og forsikringer i et testamente. Det samme gælder livsforsikringer. I skal derfor aktivt begunstige den eller det, I ønsker i jeres forsikringer og pensionsordninger.

God rådgivning kan spare dig for mange penge

Ofte når man får lavet et testamente, udformes det ud fra, hvad du beder om. Det kan fx være, at du ønsker din børn skal arve noget bestemt eller din ægtefælle skal sikres med livsforsikringen mv. Dette er også vejen frem - men kun den halve.

Der er mange nuancer i reglerne omkring arv og testamente, og vi har fantasien til at helgradere dig og din familie mod alle nuancer. Vores viden og rådgivning giver dig indsigt i mulige situationer, du ved første øjekast ikke have tænkt på. Advodan Lyngby rådgiver ikke kun i, hvad du beder om, men også i, hvad du og din familie kan have brug for.

Kontakt os for den rette rådgivning

Mange er ikke klar over alle de måder, man kan udforme en aftale omkring arv og testamente. Derfor råder vi stærkt alle personer til at søge om advokatbistand i situationer, der omhandler arv og testamente. Gode råd koster ikke altid noget, og vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig omkring dine muligheder. Kontakt os på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.  

Mød vores advokater

Uffe Thorlacius

Advokat (H), Partner 46 14 51 14

Simon Hauch

Advokat (H), Partner 51 64 96 14

Berit H. Andersen

Adv.sekr./juridisk sagsbehandler 46 14 51 15

0 kommentarer