PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Familieadvokat

Familieret handler om familier i forandring; hvordan bliver du skilt, hvad med forældremyndigheden, hvor skal barnet bo, og hvad med formuen og gælden?

Sådan sikrer i jer og undgår konflikter

  • Kontakt en familieadvokat før skilsmisse
    Kontakt en skilsmisseadvokat, inden i indgår aftale om bopæls- og samværsret. Bopælsretten kan være svær at ændre senere.

  • Søg professionel hjælp til formaliteterne
    Få en familieadvokat til at gennemse skilsmissedokumenterne, inden i sender dem ind. Hvis papirerne er udfyldt forkert, risikerer du at fraskrive dig retten til eksempelvis ægtefællebidrag uden mulighed for ændring.

  • Hjælp til bodeling
    Få en familieadvokat til at udarbejde en bodelingsoverenskomst, så gæld og formue bliver fordelt korrekt.

Spar energi og konflikter med en familieadvokat

Selv inden for familiens rammer er der omfattende lovregulering, hvor mange spørgsmål kræver din opmærksomhed. Det er vigtigt at tage stilling til spørgsmål om deling af børn, eller hvordan i skal stilles i tilfælde af skilsmisse. I familieret er de centrale elementer ægteskab, separation og skilsmisse samt børnebidrag.

Hos Advodan Lyngby kan vi hjælpe dig i flere aspekter af familieret, da vi altid ser på alle nuancer af lovgivningen, og giver indsigt i, hvad i har brug for som familie. Som erfaren familieadvokat er vi især behjælpelig med at rådgive i bodeling, testamenter og ægtepagter - tre faktorer kan skabe store konflikter i familier, hvis ikke disse dokumenter er korrekt udformet.

Kontakt vores familieadvokat

Hvis i har brug for juridisk rådgivning i forbindelse med familieret, kan i kontakte vores familieadvokat Dennis Pedersen på tlf. 45 88 05 55 eller e-mail dehp@advodan.dk.

Brug for hjælp?

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner 46 14 51 09

0 kommentarer