PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ejerforeninger

Bestyrelsens primære opgave er at lede ejerforeningen, men bestyrelsen skal ofte også varetage de administrative og praktiske opgaver for foreningen. Vi anbefaler at tage kontakt til en advokat fra Advodan Lyngby, som kan overtage det ellers tidskrævende arbejde med ejendomsadministration fra daglig drift over regnskab til budget og juridiske forhold.

Afvikling af generalforsamling

Advodan Lyngby vil kunne varetage generalforsamlingerne i henhold til loven og vedtægternes krav. Hvis generalforsamlingen ikke overholder kravene, risikerer I, at jeres beslutninger er ugyldige. For eksempel skal indkaldelsen til generalforsamlingen altid ske med det varsel, der er fastsat i vedtægterne.

 

Bogføring og professionel ejendomsadministration

Der er særligt opstillede regler for bogføring og regnskaber, som skal overholdes. Alt dette kan Advodan Lyngby hjælpe med, så bestyrelsen ikke skal forholde sig til lovgivningen og risikere at træffe fejlagtige valg.

 

Advodan Lyngby kan administrere driften i jeres ejerforening. Ejendomsadministrator vil opkræve fællesudgifter. Hvis disse ikke forfalder efter aftale orienteres bestyrelsen, og vi sørger om nødvendigt for, at sagen videresendes til inkasso.

Mød vores advokater

Uffe Thorlacius

Advokat (H), Partner 46 14 51 14

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner 46 14 51 09

Thomas Damsholt

Advokat (H), Partner 45 88 05 55

0 kommentarer