PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Frederikke Hjorth Nisbeth

Advokat

Frederikke Hjorth Nisbeth

Advokat

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Frederikke

Jeg er advokat for Advodan Bornholm – og har primært fokus på erhvervsjuraen. I den forbindelse beskæftiger jeg mig både med retssager og juridisk rådgivning.

For mig er det vigtigste at lytte og forstå netop din sag for på den måde at hjælpe dig bedst muligt på vej.

 

Entreprise- og udbudsret

Jeg rådgiver bygherrer, tekniske rådgivere og entreprenører om alle juridiske spørgsmål vedrørende entrepriseret, herunder udbud og kontrahering, ansvar for mangler og forsinkelser samt håndtering af tvister. Inden for udbudsretten beskæftiger jeg med rådgivning om tilrettelæggelsen og gennemførelsen af udbud under udbuds- og tilbudsloven samt direktiverne.

Står du overfor et kommende byggeprojekt eller står du midt i et byggeprojekt, som kræver et par juridiske øjne, er du meget velkommen til at tage fat i mig.

 

Fast ejendom

Jeg kan både rådgive, når du skal købe eller sælge, ligesom jeg kan rådgive dig, hvis du står over for en tvist vedrørende en fast ejendom.

 

Retssager

Når jeg repræsenterer dig i en retssag, lægger jeg vægt på den helhedsorienterede rådgivning med udgangspunkt i dine behov. På den måde stræber jeg efter den bedste løsning for netop dig. Det kan både opnås ved at vi går i retten, men kan også være ved at indgå et fornuftigt forlig. Derudover går jeg meget op i, at du altid føler dig orienteret og klædt på i forhold til din sag.

 

Selskab- og erhvervsret

Jeg rådgiver om alt fra stiftelse af selskaber, tvister under selskabets drift eller nødlidende selskaber. Jeg har naturligvis altid de juridiske briller på, men er samtidig bevidst om, at et selskab i drift skal bruge agile løsninger. Det har jeg stort fokus på i min rådgivning.

Derudover rådgiver jeg også indenfor kontrakter, køb og salg af virksomheder, fusioner, spaltninger, gældsinddrivelser og meget mere.