PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Byggetilladelser

Har du fået afslag på en byggetilladelse, eller skal du som kommunal ansat føre tilsyn på et byggeri? Når det kommer til byggetilladelser, er det alfa omega, at du har styr på de byggeretlige forhold. Det kan en advokat med speciale i offentlig ret hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om byggeretlige forhold
  2. Gennemgang af byplanvedtægter og servitutter
  3. Rådgivning om klagemuligheder ved afslag af byggetilladelse

Få hjælp til byggetilladelsen

En kommune skal som hovedregel give tilladelse til alt byggeri, hvad end der er tale om nybyggeri eller nedrivning. Byggetilladelsen er en måde, hvorpå kommunen kan sikre, at alle byggetekniske krav er overholdt, at byggeriet bliver registreret korrekt i BBR-registret, og at byggeriet ikke strider mod lokalplanen.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med rådgivning om de byggeretlige forhold. Vi gennemgår de gamle byplanvedtægter og servitutter, og sikrer at din ansøgning om byggetilladelse lever op til kravene. Har du fået afslag på din byggetilladelse, hjælper vi også gerne med en gennemgang heraf og rådgivning i forhold til dine klagemuligheder.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder, og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af offentlig ret. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i offentlig ret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du er en privatperson, virksomhedsejer eller arbejder i en kommune. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

 

Læs mere om byggeret og byggetilladelser

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning om byggetilladelser?