PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ægtepagt

En ægtepagt er en skriftlig aftale om særeje, hvor I skal tage stilling til, hvad der skal holdes uden for deling i tilfælde af skilsmisse.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af ægtepagt
  3. Hjælp til tinglysning af ægtepagt

Hjælp til oprettelse af en ægtepagt

En ægtepagt er en skriftlig aftale mellem dig og din ægtefælle, som fastslår, hvem der ejer hvad. Aftalen sikrer, at du kan tage dine personlige værdier med dig videre, hvis I bliver skilt.

Der kan være mange gode grunde til, at du og din (kommende) ægtefælle overvejer at indgå en ægtepagt. Måske en af jer har en stor gæld, en stor formue eller ligger inde med noget af stor affektionsværdi? Uanset grunden er en ægtepagt en fornuftig overvejelse, som alle bør gøre sig i forbindelse med et ægteskab.

Lad en erfaren familieretsadvokat fra Advodan hjælpe med oprettelsen af jeres ægtepagt. Vi hjælper blandt andet med:

  • Generel rådgivning om ægtepagter
  • Rådgivning om økonomi og særeje – også med særligt henblik på dig som virksomhedsejer
  • Udarbejdelse af ægtepagt
  • Tinglysning af ægtepagt
  • Det praktiske i forbindelse med underskrift hos notaren

Læs mere om ægteskab og samliv.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?