PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Overdragelsesaftale

En overdragelsesaftale er vigtig, hvis du fx ønsker at overdrage hele eller dele af din virksomhed. Har du fundet en køber kan Advodan udarbejde en juridisk gyldig overdragelsesaftale.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om skatteregler
  2. Rådgivning om regler for overdragelsesaftaler
  3. Hjælp til overdragelsesaftale

Få rådgivning om overdragelsesaftale og præcisering af skatterelevante oplysninger af en Advodan-advokat

Hos Advodan står vi klar med hjælp og rådgivning vedrørende reglerne for overdragelsesaftaler og Skat. Udover at udforme selve overdragelsesaftalen, så hjælper vores advokater dig blandt andet også med:

  • Overblik over aftalen
  • Overdragelse af aktier og aktiver
  • Afgifter og Skat
  • Fradrag
  • Betaling af købesum og indberetning til Skat

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?