Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

ADVODAN inkassoprodukter

ADVODAN har et effektivt og veludviklet inkassokoncept, som kan skræddersyes til din virksomheds behov.

Du er her

Basis Inkasso

Har du udeståender, som du gerne vil sende til inkasso? Og har du brug for inkassohåndtering til fast og lav pris? Så kan ADVODANs Basis Inkasso være en hjælp til dig og din virksomhed. 
Læs mere om Basis inkasso

No Cure No Pay 

Vil du gerne sende dine dårlige betalere til inkasso, men er du bekymret over dine omkostninger til inkasso? ADVODAN hjælper dig med vores inkassoprodukt No Cure, No Pay, som du kun betaler for, hvis din gæld bliver inddrevet.
Læs mere om No Cure No Pay 

Overvågning

Har du brug for hjælp til at sikre dig, at dine dårlige betalere rent faktisk betaler, når du har indgået aftale med dem? Og vil du have det gjort til en fast pris eller gratis, hvis skyldneren ikke betaler? ADVODAN holder overblikket og sørger for, at dit krav til skyldner ikke bliver glemt.
Læs mere om overvågning

Fogedretten

Har du sager, der er på vej i fogedretten? Og har du overblik over, hvad det indebærer at sende en sag i fogedretten? ADVODANs inkassospecialister kan hjælpe dig med hele sagens forløb.
Læs mere om fogedretten

Småsagsproces

Har du ubetalte regninger på beløb under 50.000 kroner? Og har du behov for hjælp til at håndtere sagen, uden at advokatomkostningerne løber løbsk? Hos ADVODAN hjælper vi dig med at indkræve dine penge.
Læs mere om småsagsproces

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.