Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Step 3: Salgs- og leveringsbetingelser
Spørgsmål 3 af 5
Henviser I altid til jeres salgs- og leveringsbetingelser, når I indgår aftale med nye kunder?

Salgs- og leveringsbetingelser er med til at sikre et godt forhold til kunderne. Det gælder både i forhold til at få fastslået rammerne for handlen, men også i forhold til eventuelle uenigheder, der måtte opstå. Salgs- og leveringsbetingelserne vedrører fx ansvar, rettigheder og garanti. Vilkår i salgs- og leveringsbetingelser, der væsentligt forringer køberens rettigheder i forhold til købeloven, skal være tydeligt fremhævet. Vil du være sikker på, at køber er bundet af betingelserne, skal salgs- og leveringsbetingelserne vedlægges, når I indgår en aftale, og alle væsentlige indskrænkninger i forhold til købeloven skal fremhæves særligt.

Alle spørgsmål skal besvares
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.