Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Skærpede regler for kreditaftaler

  • Af Mette Rasmussen
  • 06. jun 2011

Der er kommet skærpede regler for afdragsordninger med privatforbrugere. Kort fortalt betyder det, at din virksomhed i praksis kun kan lave afdragsordninger med privatforbrugere, hvis afdragsordningen fører til tilbagebetaling inden for tre måneder, og du kun pålægger forbrugeren ganske små omkostninger.

Hvis du ønsker at indgå en afdragsordning med længere tilbagebetalingsfrist end tre måneder, så er du nu forpligtet til at give kreditrådgivning og foretage kreditvurdering på linje med en bank. Det fortæller inkassochef, Belinda Ahrenkilde fra ADVODAN. Hun vurderer, at de færreste virksomheder har ressourcerne til at kunne efterleve kravene.

Du kan her læse mere om inkasso

GØR SOM 12.693 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.693 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.