Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Nyt ADVODAN-kontor i Hillerød

  • 31. aug 2011

"Vi glæder os meget til at blive en del af det faglige miljø i et kædesamarbejde. For vores kunder vil det betyde større sikkerhed for, at vi yder den højeste juridiske kvalitet, fordi vi altid kan trække på erfaringer fra eksperter i kæden," siger advokat Thomas Vang Christensen.

I forbindelse med kontorets indtræden i kæden bliver han ADVODAN Hillerøds nye direktør.

Fokus på vækst
For de tre partnere handler medlemskabet i ADVODAN også om, at ADVODAN Hillerød fremover skal stå stærkere i lokalområdet.

Vi står lige nu på et bredt fundament af solide erhvervsjuridiske kompetencer, og vores ambition er at være et stærkt, lokalt alternativ til de store advokathuse i hovedstadsområdet. Vi vil fortsætte vores vækst, og for at nå det mål vurderer vi, at det vil være en stor styrke for os ved at være med i ADVODAN," forklarer Christian Petri, der er ny formand for bestyrelsen i advokat-aktieselskabet.

Certificering skaber tillid
ADVODAN Hillerød har skiftet navn fra Ultima Advokater. Og som en af de få virksomheder i Danmark har Ultima Advokater været ISO-certificeret siden 2004. Det betyder, at alle sagsbehandlinger i advokatvirksomheden er blevet kvalitetssikret af Dansk Standard efter den såkaldte ISO 9001-standard.

"Vi er meget stolte af certificeringen, og den vil vi bevare, selvom vi fremover hedder ADVODAN Hillerød. I partnerkredsen er vi overbevidste om, at det nye faglige fællesskab i advokatkæden vil højne kvaliteten yderligere til glæde og gavn for vores kunder og samarbejdspartnere," oplyseri.

ADVODAN Hillerød beskæftiger 16 medarbejdere - tre advokater og partnere, to advokatfuldmægtige og 11 administrative medarbejdere. Forretningsområderne er erhverv, inkasso, ejendomsadministration og -handel, retssager og testamente.  Virksomheden har til huse på Søndre Jernbanevej 18D og er nabo til Retten i Hillerød.

GØR SOM 12.716 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.716 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.