Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Fem grunde til at få en professionel bestyrelse

  • Af Pia Eskildsen
  • 08. okt 2012

Rigtig mange af de små og mellemstore virksomheder, der har en bestyrelse, har en såkaldt tantebestyrelse uden eksterne medlemmer - og meget få overvejer at få eksterne medlemmer ind.

De angiver deres størrelse som et vigtigt parameter for ikke at få eksterne i bestyrelsen, men ifølge advokat Kelvin V. Thelin fra ADVODAN Holbæk er det helt forkert tænkt.

Det er bekymrende, at kun få overvejer det. Alle kan have gavn af en bestyrelse, uanset størrelse, og med eksterne medlemmer får virksomheden skarpe, udefrakommende øjne på, så ledelsen bliver udfordret, og der skabes potentiale for vækst eller bedre indtjening på eksisterende omsætning," siger Kelvin V. Thelin.

Læs ADVODAN nyt om bestyrelser

Vil du vide mere?
Kelvin Valeur Thelin

Kelvin Valeur Thelin

Managing Partner og advokat | Vis faglig profil
GØR SOM 12.716 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.716 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.