Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

"Nu får vi struktur på bestyrelsesarbejdet"

  • Af Pia Eskildsen
  • 21. maj 2014

Bekoteknik A/S er en typisk familiejet virksomhed, hvor man i mange år har haft en såkaldt tantebestyrelse bestående af tre familiemedlemmer. I forbindelse med et generationsskifte, der startede for to år siden, og et længere strategiforløb blev man dog enige om i ledelsen, at tiden nu var inde til at få en professionel bestyrelse.

Næste skridt i den proces begyndte at tage form, da administrerende direktør i Bekoteknik A/S Mette Kilhof-Brendstrup, læste om konceptet Bestyrelsesadvokaten i ADVODAN nyt sidste efterår.

Det fangede straks min interesse, og jeg tænkte, at det lød da meget godt, for hvordan kommer man ellers lige i gang med at etablere en professionel bestyrelse,” siger Mette Kilhof-Brendstrup, som efter at have drøftet muligheden med den øvrige ledelse, kontaktede ADVODAN i Slagelse.

Her fik hun en god snak med erhvervsadvokat Louise Lecanda om de forskellige pakkeløsninger, og efter en kort betænkningstid valgte virksomheden at købe pakke tre. I denne pakke indtræder advokaten som menigt bestyrelsesmedlem og deltager på fire-seks bestyrelsesmøder om året, fører tilsyn med selskabsdokumenterne og giver virksomheden et juratjek for at give en risikoafdækning af elleve udvalgte områder i virksomheden.

Struktur og faste rammer
Ifølge Mette Kilhof-Brendstrup glæder hun sig til, at bestyrelsesarbejdet fremadrettet bliver lagt ind i nogle faste og professionelle rammer.

”Jeg har en forventning om, at vi nu får en god struktur på vores bestyrelsesarbejde. På vores første møde den 9. maj skal vi blandt andet have udarbejdet et årshjul for vores bestyrelsesmøder, og vi skal have en god standard-dagsorden, som vi kan arbejde ud fra fremover,” siger hun og fortsætter:

”Derudover ser jeg frem til få noget frisk blod ind i bestyrelsen. Jeg er sikker på, at Louise Lecanda med den erfaring og det netværk, hun har, kan byde ind med gode idéer og inspirere os til at gøre nogle ting på en ny og bedre måde,” siger Mette Kilhof-Brendstrup.

Om Bekoteknik A/S:

  • Et ingeniør- og handelsfirma, der leverer maskiner til fremstilling og transport af færdigblandet beton
  • Blev grundlagt i 1976 af John Kilhof. I dag er det en familievirksomhed, som ledes af Mette Kilhof-Brendstrup, Ole Kilhof-Brendstrup og John Kilhof.
  • Beskæftiger 12 medarbejdere som varetager salg, opbygning og service fordelt på tre adresser i Køge, Hammel og Göteborg.

 

Vil du vide mere?
Stil et spørgsmål
DU ER I GANG MED AT STILLE
ET SPØRGSMÅL PÅ ADVODAN.DK

Inden du går videre, vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at dit spørgsmål bliver synligt her på siden.

Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Ønsker du ikke, at dit spørgsmål skal være synligt, har du mulighed for at kontakte et af vores lokale kontorer via kontaktformularen i højre hjørne.

Når du stiller dit spørgsmål her på siden, skal du oplyse din e-mailadresse. Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone.

OK - LUK DENNE BOKS

Når du udfylder formularen og klikker på ”send”, giver du dit samtykke til, at dit navn og dit spørgsmål offentliggøres på hjemmesiden.
Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i besvarelse af spørgsmål. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Vi opbevarer din e-mailadresse i tre måneder, hvorefter den slettes helt. Dit spørgsmål og advokatens svar forbliver synlige på ADVODANs hjemmeside, så længe vi vurderer, at det er relevant og giver værdi for andre læsere.

Rette og slette oplysninger

Hvis du ønsker at få fjernet dit spørgsmål fra hjemmesiden, skal du rette henvendelse til ADVODANs sekretariat.
Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone. Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.

Har du et spørgsmål til artiklen, kan du stille det her og få svar fra en advokat.

Stil et spørgsmål
GØR SOM 12.716 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.716 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.