Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Netværksmodel skaffer små og mellemstore virksomheder mere forretning

  • Af Pia Eskildsen
  • 20. aug 2014

Beslutningen om at bygge en tunnel under Femern Bælt kom som sendt fra himlen for erhvervslivet på Lolland, og der er siden dukket en masse nye virksomheder op i området. Blandt andet det lille hotel Stop´n Sleep i Rødbyhavn, som er startet med henblik på at huse de mange overnattende gæster, der kommer til øen i forbindelse med byggeriet. For at tiltrække flest mulige gæster, besluttede hotellet tidligt at blive en del af netværket FB Suppliers.

Pia Kamper Jørgensen
Pia Kamper Jørgensen,  daglig leder af Stop´n Sleep.


”Vi er med i netværket, fordi vi som et lille hotel blot er en brik i et meget stort puslespil. Netværket giver os nogle helt andre muligheder for at byde ind på store arrangementer,” fortæller Pia Kamper Jørgensen,  som er daglig leder af Stop´n Sleep.

Stop´n Sleep forventer nemlig sammen med andre aktører i FB Suppliers at byde ind, når de store udbud i forhold til overnatning, konferencefaciliteter og bespisning sættes i gang.

”Vi har lige nu 100 sengepladser, så det er klart, at vi ikke kan stå alene om at tilbyde overnatning, når de helt store ting finder sted. Men fordi vi er med i FB Suppliers, kan vi sammen med vores konkurrenter sammensætte ét fælles tilbud til de besøgende, som vi så fordeler mellem os. På den måde bliver vores konkurrenter vores konkollegaer,” siger Pia Kamper Jørgensen.

Allerede nu giver netværket øget omsætningTunnelbyggeriet er endnu ikke startet, men medlemmerne i netværket er tyvstartet og gået sammen i små arbejdsgrupper. Stop´n Sleep er i gruppe med andre virksomheder inden for transport og overnatning, og hotellet kan allerede nu mærke fordelene ved at være med her.

”Vi mødes løbende i vores arbejdsgruppe. Og selv om det naturligvis ikke er alt, vi deler med hinanden, så taler vi sammen om, hvad det er , vi ønsker at tilbyde, når byggeriet går i gang. Det betyder, at vi blandt andet er kommet i dialog med Lalandia, som er en stor aktør på Lolland, og at nogle af de andre medlemmer er begyndt at benytte os,” fortæller Pia Kamper Jørgensen.

Netværket giver også samarbejdsmuligheder, der strækker sig ud over Femern Bælt-byggeriet.

”Hvis man står med andre opgaver, er det kun naturligt at lede efter en leverandør eller samarbejdspartner i netværket. Vi har eksempelvis fået tilladelse til midlertidigt at udvide hotellet under tunnel-byggeriet. Det er klart, at vi vil søge i netværket efter folk til at udføre dette arbejde, fordi vi allerede på forhånd kender hinanden,” siger Pia Kamper Jørgensen.

Kom medPia Kamper Jørgensen opfordrer alle små og mellemstore virksomheder til at tage springet og blive en del af et netværk, hvis de har mulighed for det.

”Som jeg ser det, er der ingen ulemper men kun fordele ved at være en del af et netværk. Vi er jo ikke forpligtet til at byde ind på noget, så vi vælger fuldt ud selv, hvornår og hvor meget vi vil engagere os,” siger Pia Kamper Jørgensen.

Stil et spørgsmål
DU ER I GANG MED AT STILLE
ET SPØRGSMÅL PÅ ADVODAN.DK

Inden du går videre, vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at dit spørgsmål bliver synligt her på siden.

Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Ønsker du ikke, at dit spørgsmål skal være synligt, har du mulighed for at kontakte et af vores lokale kontorer via kontaktformularen i højre hjørne.

Når du stiller dit spørgsmål her på siden, skal du oplyse din e-mailadresse. Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone.

OK - LUK DENNE BOKS

Når du udfylder formularen og klikker på ”send”, giver du dit samtykke til, at dit navn og dit spørgsmål offentliggøres på hjemmesiden.
Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i besvarelse af spørgsmål. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Vi opbevarer din e-mailadresse i tre måneder, hvorefter den slettes helt. Dit spørgsmål og advokatens svar forbliver synlige på ADVODANs hjemmeside, så længe vi vurderer, at det er relevant og giver værdi for andre læsere.

Rette og slette oplysninger

Hvis du ønsker at få fjernet dit spørgsmål fra hjemmesiden, skal du rette henvendelse til ADVODANs sekretariat.
Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone. Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.

Har du et spørgsmål til artiklen, kan du stille det her og få svar fra en advokat.

Stil et spørgsmål
GØR SOM 12.693 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.693 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.