Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Tre gode grunde til at få et virksomhedstestamente

 • Af Pia Eskildsen
 • 26. mar 2015
 • 2 Spørgsmål & svar

Et virksomhedstestamente skaber tryghed. Sådan siger Frank Grothe, der er direktør og ejer af grossistvirksomheden Pro Sec A/S, der blandt andet importerer og videresælger produkter til den danske sikkerhedsbranche. Virksomheden ligger i Gadstrup ved Roskilde. 

”For det første vil jeg gerne sende et signal til mit personale om, at der er styr på tingene. Deres arbejdsplads er sikret, selvom jeg er eneejer. Hvis der sker noget med mig, så har de en god plan, de kan arbejde ud fra og drive virksomheden videre.

For det andet er det et vigtigt signal over for enkelte af mine store kunder, som løbende vurderer leveringssikkerheden hos deres leverandører. Med virksomhedstestamentet i hånden kan jeg sige til dem, at virksomhedens platform er sikret, og at vi sagtens kan levere varen, selvom jeg ikke er der.

For det tredje ved min familie og arvinger nu, hvad jeg har af ønsker og planer for virksomheden i fremtiden. Og de kender mine forventninger til dem, hvis de vil gå ind i virksomheden,” siger Frank Grothe.

Med et virksomhedstestamente skaber du tryghed for:

 1. Dine ansatte
 2. Dine kunder
 3. Din familie

Fakta om Pro Sec A/S:

 • Importerer alarmsystemer og andre sikkerhedsprodukter, tilpasser dem det danske marked og sælger videre til andre alarmfirmaer.
  15 ansatte

 • Konsulentfunktion og sparringspartner for store alarm- og sikkerhedsvirksomheder i udlandet

 • Uddanner personalet i de danske alarmfirmaer og yder support på produkterne 

 • Bidrager med underviser og materiale til Danske uddannelsesinstitutioner i alarmbranchen

 • Eneste danske grossist, der er certificeret igennem brancheorganisationen
Vil du vide mere?
Kelvin Valeur Thelin

Kelvin Valeur Thelin

Advokat | Vis faglig profil
Spørgsmål
Erik Krog
18-07-2016 10:30:16

Til Kelvin Valeur Thelin
jeg repræsenterer 25 virksomheder indenfor som uden for den grafiske branche, og hovedparten er små og mellemstore virksomheder. Der er ingen af disse virksomhedsejere eller deres ledende medarbejdere som kender til "virksomhedstestamente".
vi holder en gang om måneden et netværksmøde, og vi kunne godt tænke os at høre lidt nærmere og måske kunne flere af virksomhederne være interesseret i en mere privat møde på virksomhederne.
Kunne du være interesseret i på et af vores møder og over en kop kaffe en times tid at give vores virksomhedsejere og nogle af de ledende medarbejdere en introduktion om emnet
Du er velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis det har din interesse
jeg vil se frem til at høre nærmere
hilsen
Erik Krog
mobil 40914002

Besvar indlæg
Kelvin V. Thelin
08-08-2016 11:48:03

Kære Erik Krog

Det vil jeg selvfølgelig gerne.

Jeg giver dig et kald, så vi kan drøfte nærmere.

Kelvin V. Thelin

Med venlig hilsen
Kelvin Valeur Thelin
Kelvin Valeur Thelin Advokat | ADVODAN Holbæk Se faglig profil
Besvar indlæg
Stil et spørgsmål
DU ER I GANG MED AT STILLE
ET SPØRGSMÅL PÅ ADVODAN.DK

Inden du går videre, vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at dit spørgsmål bliver synligt her på siden.

Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Ønsker du ikke, at dit spørgsmål skal være synligt, har du mulighed for at kontakte et af vores lokale kontorer via kontaktformularen i højre hjørne.

Når du stiller dit spørgsmål her på siden, skal du oplyse din e-mailadresse. Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone.

OK - LUK DENNE BOKS

Når du udfylder formularen og klikker på ”send”, giver du dit samtykke til, at dit navn og dit spørgsmål offentliggøres på hjemmesiden.
Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i besvarelse af spørgsmål. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Vi opbevarer din e-mailadresse i tre måneder, hvorefter den slettes helt. Dit spørgsmål og advokatens svar forbliver synlige på ADVODANs hjemmeside, så længe vi vurderer, at det er relevant og giver værdi for andre læsere.

Rette og slette oplysninger

Hvis du ønsker at få fjernet dit spørgsmål fra hjemmesiden, skal du rette henvendelse til ADVODANs sekretariat.
Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone. Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.
Selskabskonstruktion og virksomhedsformer Selskabskonstruktion og virksomhedsformer

Se og læs guides, e-bog, tidslinje og infografikker om sikker virksomhedsdrift og konstruktion.

Læs mere her

Har du et spørgsmål til artiklen, kan du stille det her og få svar fra en advokat.

Stil et spørgsmål
GØR SOM 12.706 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.706 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.