Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

ADVODAN køber onlinevirksomheden BilligSelskab

  • Af Pia Eskildsen
  • 13. jun 2017

På billigselskab.dk kan man stifte anparts- og iværksætterselskaber ved at udfylde en online-formular og efterfølgende underskrive stiftelsesdokumenterne med NemID og gennemføre stiftelsen.

"I advokatbranchen har man i de senere år talt meget om, at nye teknologier og nye online-løsninger vil disrupte det juridiske marked. Og den virkelighed står vi midt i nu. BilligSelskab er en af de virksomheder, som har formået at udfordre det eksisterende marked for juridiske ydelser og har taget automatiserings-teknologierne længst," siger Morten Arnberg, der er adm. direktør i ADVODAN og ny bestyrelsesformand for BilligSelskab.

"Med købet af BilligSelskab åbner vi op for nye måder at servicere kunderne på ud fra vores kerneforretning, som er juridisk rådgivning. Samtidig får vi mulighed for at få del i et nyt marked og en ny type kunder, der typisk slet ikke går til en advokat. Det er kunder, som vægter andre krav til leveringen af ydelserne, end dem vi er vant til. Det gælder for eksempel krav om hastighed, tilgængelighed og selvbetjening. Vi får samtidig en mere naturlig og oplagt adgang til at give kundesegmenter, der typisk ikke går til advokat, et tilbud om juridisk rådgivning ovre i advokatforretningen," tilføjer han.

Rådgivning som del af grundtanken
Den tidligere ejer og stifter af BilligSelskab, 27-årige Troels Burmølle, er efter overtagelsen ansat som adm. direktør i BilligSelskab og skal fremadrettet fortsat stå for den daglige drift.

”Min plan med BilligSelskab har været at udnytte teknologierne til at gøre det nemt for kunderne at komme igennem processen med at stifte og registrere selskaber. Og det er lykkedes. Billigselskab.dk har fået en flot markedsandel på kort tid. Men jeg har også altid godt kunne tænke mig at give mine kunder direkte adgang til juridisk rådgivning hos et advokatfirma, der forstår, at deres rådgivning og hjælp med andre nødvendige advokatopgaver skalarbejde sammen med de automatiserede services,” siger han.

Vil du vide mere?
Morten Arnberg

Morten Arnberg

Adm. direktør | Vis faglig profil
Stil et spørgsmål
DU ER I GANG MED AT STILLE
ET SPØRGSMÅL PÅ ADVODAN.DK

Inden du går videre, vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at dit spørgsmål bliver synligt her på siden.

Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Ønsker du ikke, at dit spørgsmål skal være synligt, har du mulighed for at kontakte et af vores lokale kontorer via kontaktformularen i højre hjørne.

Når du stiller dit spørgsmål her på siden, skal du oplyse din e-mailadresse. Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone.

OK - LUK DENNE BOKS

Når du udfylder formularen og klikker på ”send”, giver du dit samtykke til, at dit navn og dit spørgsmål offentliggøres på hjemmesiden.
Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i besvarelse af spørgsmål. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Vi opbevarer din e-mailadresse i tre måneder, hvorefter den slettes helt. Dit spørgsmål og advokatens svar forbliver synlige på ADVODANs hjemmeside, så længe vi vurderer, at det er relevant og giver værdi for andre læsere.

Rette og slette oplysninger

Hvis du ønsker at få fjernet dit spørgsmål fra hjemmesiden, skal du rette henvendelse til ADVODANs sekretariat.
Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone. Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.

Har du et spørgsmål til artiklen, kan du stille det her og få svar fra en advokat.

Stil et spørgsmål
GØR SOM 12.716 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.716 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.