PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan følger myndighedernes anbefalinger og passer på vores kunder

Advodan bakker op om myndighedernes indsatser for at dæmme op for COVID-19, og vi gør, hvad vi kan for at passe på vores kunder – og for at undgå smittespredning.

Kære kunde

Advodan bakker op om myndighedernes indsatser for at dæmme op for COVID-19, og vi gør, hvad vi kan for at passe på vores kunder – og for at undgå smittespredning.

Det indebærer at følge myndighedernes anbefalinger og at håndtere mest mulig af kontakten med vores kunder over telefon og e-mail - og ikke at holde fysiske møder, hvor det er praktisk muligt at undgå det.

 

Advodan holder åbent og hjælper vores kunder gennem udfordringerne

Da store dele af det offentlige lukker ned de næste 14 dage, vil der være nogle opgaver, som vi ikke har mulighed for at få løst i samme hastighed som sædvanligt. Det håber vi, at du har forståelse for. Vi vil følge udviklingen nøje og få opgaverne løst så snart som muligt.

Vi opfordrer til, at du kontakter os, hvis du har juridiske udfordringer som følge af COVID-19. Så har vi sammen mulighed for at gribe udfordringerne fra starten og sikre os, at dine udfordringer ikke kommer til at vokse sig store.

Har du booket fysisk møde med os indenfor de næste to uger, vil vi kontakte dig i nærmeste fremtid og drøfte alternative mødeformer.

Som altid glæder vi os til at tale med dig. Vi er fortrøstningsfulde omkring, at vi hjælpes ad med at dæmme op for smitten, så vi forhåbentlig snart er tilbage til en normal hverdag igen.

 

For konkrete oplysninger om lokale forhold: Besøg dit lokale Advodan-kontors hjemmeside.

0 kommentar

0 / 700 tegn