Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

Priser

Hvad koster det at gå til advokat? Som privat kunde har du krav på, at advokaten oplyser dig om ydelse og pris.


Du kan altid få et overslag over, hvad det ca. vil koste at få advokatens råd i din sag. Når du første gang henvender dig til en advokat med en sag, skal advokaten fortælle dig, hvad han/hun forventer, at prisen for rådgivningen bliver.

Hvis det er svært at overskue sagens omfang, skal du enten have oplyst, hvordan prisen i sidste ende bliver beregnet, eller du skal have et overslag.

Er du erhvervsdrivende, skal advokaten oplyse, hvad det koster, hvis du som kunde beder om det.

Ingen faste priser i ADVODAN
Som et netværk bestående af en række advokatvirksomheder har ADVODAN ingen faste priser på juridiske ydelser. Kontakt dit lokale advokatkontor for at få oplyst en pris eller for at få et prisoverslag.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.