Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

Job og karriere

Vi er altid på udkig efter engagerede og forandringsparate medarbejdere, som trives bedst med udfordringer og motiveres af ansvar og samarbejde.


De faglige udfordringer er store, og et job i vores netværk er særdeles alsidigt og udviklende.

I ADVODAN tænker vi ikke helt traditionelt. Vi mener fx, at man sagtens kan have et spændende, meningsfuldt og inspirerende arbejde i advokatbranchen, uden at det behøver overskygge alt andet - ens familie blandt andet.

Ung jurist i ADVODAN
Som ung jurist i ADVODAN vil du komme til at rådgive private og erhvervsdrivende om en bred vifte af juridiske spørgsmål. Du får hurtigt kundekontakt og selvstændigt ansvar.

Din stemme bliver hørt!
Gennem FUTURE, som er ADVODANs netværk for yngre jurister, kan du påvirke ADVODANs strategi og fremtidige udvikling.

Går du med en leder i maven?
Har du som jurist en drøm om at blive partner, er mulighederne store i ADVODAN. Gennem vores interne lederuddannelse "Væksthuset" bliver du klædt godt på til at møde de mange udfordringer en leder i ADVODAN skal løse.

Udviklingsaktiviteter
I ADVODAN arbejder vi tværfagligt med en lang række fagområder. Derved har du som jurist mulighed for at specialisere dig dybere inden for dit fagområde og være med til at udvikle området, så andre jurister i netværket kan drage nytte af arbejdet.

Læs nyhed:
ADVODAN får fin placering i ny måling blandt jurastuderende

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.