Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter engagerede og forandringsparate medarbejdere, som trives bedst med udfordringer og motiveres af ansvar og samarbejde.


ADVODAN GLOSTRUP SØGER RECEPTIONIST

Vi søger en receptionist, der ud over telefonbetjening og praktiske opgaver, skal bistå os med almindeligt forekommende kontorarbejde. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden vil blive placeret inden for almindelig kontortid efter nærmere aftale.

Da du skal være vores ansigt og stemme udadtil foretrækker vi, at du har erfaring med tilsvarende arbejde, gerne fra advokatkontor. Hvis du er uddannet advokatsekretær er det en fordel, men ikke et krav.

Ansøgning kan sendes til role@advodan.dk eller sikkermail2600@advodan.dk.

Ansøgninger vil blive behandlet efterhånden som de modtages, da vi ønsker at byde vores nye kollega velkommen hurtigst muligt og gerne allerede den 1. marts 2020.

Vedrørende håndtering af dine persondata kan du læse mere på vores hjemmeside på følgende link

 

OM FIRMAET

ADVODAN Glostrup tæller 34 medarbejdere, herunder 15 advokater og advokatfuldmægtige. Vi servicerer klienter i hele Storkøbenhavn indenfor bl.a. erhvervsrådgivning, boligadministration, fast ejendom, familie- arveret samt strafferet.

 

 

Du er her
GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.