Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Personskadeerstatning

Varige mén

Har du fået varige fysiske mén i forbindelse med en skade, kan du kræve godtgørelse for varigt mén. Ménet fastsættes som en procentsats med udgangspunkt i Arbejdsskadestyrelsens méntabel.

Du er her

Méngraden kan som udgangspunkt først fastsættes, når din helbredsmæssige tilstand er varig, altså hverken kan forventes at blive bedre af sig selv eller ved behandling.

Vurderingen foretages ud fra dine lægeerklæringer, og derfor er det vigtigt, at du får fyldestgørende lægelig dokumentation for skadens varige følger. Det er også vigtigt, at du får fremhævet, om skaden har haft indvirkning på dit personlige liv.

ADVODAN hjælper dig med at sikre, at din méngrad og erstatning beregnes korrekt.

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.