Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Anna Øding Bjerregaard
Advokatfuldmægtig

Jeg beskæftiger mig primært med fast ejendom, familie- og arveret samt lejeret. 

Inden for ejendomsretten yder jeg rådgivning til ejendomskøbere- og sælgere - herunder udarbejdelse af købsaftaler og samejeoverenskomster.

Inden for familie- og arveretten yder jeg bistand ifm. skilsmisse og bodelinger, børnesager om bidrag, samvær og forældremyndighed. I sammenhæng hermed udarbejder jeg testamenter, ægtepagter, bidrags- og samværsaftaler.

Inden for lejeretten rådgiver jeg hhv. lejere og udlejere - herunder udarbejder lejekontrakter, påkravsskrivelser, opsigelser samt udsættelse af lejere.

Som et supplement til ejendomsretten beskæftiger jeg mig med diverse tinglysningsarbejde - herunder tinglysning og aflysning af servitutter, vedtægter og diverse panterettigheder. Jeg udarbejder gældsbreve, tinglyser debitorskifter, samejeoverenskomster, lejeaftaler og skøder. Desuden varetager jeg afdelingens mortifikationssager.

Derudover beskæftiger jeg mig med diverse civile tvister.

Specialer
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.