Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Finn Jørgensen
Advokat, Landsret

Cand.Jur fra Københavns Universitet 1976.

Fra september 1976 ansat som advokatfuldmægtig på mindre kontor i Korsør. Bestalling som advokat 1979 og senere møderet for Landsretten.

Fra 1984 til 1986 ansat advokat i Greve/Hundige området. I 1986 startede jeg sammen med advokat Michael Abel som selvstændig i Holbæk, hvor jeg har virket siden.

Pr. 1. januar 1997 blev jeg autoriseret som bobestyrer ved skifteretten i Holbæk. Jeg beskæftiger mig med rådgivning af private og erhvervsklienter, primært om de områder der er nævnt ovenfor.

Jeg er medlem af Advodans etiske udvalg, og medlem af Advodans udvalg vedrørende interessekonflikter. I december 2013 blev jeg udpeget som medlem af Danske Advokaters Etikudvalg.

Jeg har i en 6-årig periode været medlem af kredsbestyrelsen for 3. advokatkreds under Det Danske Advokatsamfund.

I starten af 2010 blev jeg beskikket af Justitsministeriet til at virke som censor ved den retssagsprøve der nu er en lovpligtig del af den eksamen man skal bestå for at opnå advokatbestalling.

I 2013 til 2016 har jeg været certificeret som insolvensadvokat.

Arbejdsområder
GØR SOM 12.744 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.744 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.