Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Kelvin Valeur Thelin
Managing Partner og advokat

Generelt

Kelvin V. Thelin er partner i vores Team Erhverv og specialiseret i selskabsret, virksomhedsoverdragelser og omstruktureringer.

Kelvin arbejder i og for en lang række bestyrelser samt fungerer som tæt rådgiver og sparringspartner for mange erhvervsvirksomheder og -ledere i og om deres daglige og overordnede drift.

Herudover fungerer Kelvin som Managing Partner.

En meget stor del af Kelvins kunder har deres udgangspunkt i København, og Kelvin arbejder derfor i stort omfang også i og fra København.

 

Tilgang til arbejdet – Kollegerne om Kelvin

Kelvin er en arbejdshest med høj energi, altid fart på og fokus på målet. Der sker noget, når Kelvin er i nærheden.

For Kelvin er tilgængelighed samt kommercielle, brugbare løsninger de vigtigste midler til målet – og så at holde juraen i øjenhøjde.

 

Anden og tidligere beskæftigelse

Kelvin er formand og bestyrelsesmedlem i en række forskelligartede virksomheder med mange forskellige forretninger og målsætninger.

Kelvin har tidligere været juridisk direktør (CLO) i privat koncern med ansvar for opbygning af en juridisk afdeling og den praktiske sammenlægning, udvikling og omstruktuering af koncernes nytilkøbte datterselskabe. Yderligere har Kelvin været ansat som erhvervsadvokat hos et større advokatfirma i København.

 

Artikler

Se links under profilen.

Specialer
Arbejdsområder
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.