Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Klaus Rasmussen
Advokat og partner, Landsret

Cand.Jur. fra Københavns Universitet 1998. Advokatbestalling i 2001. Møderet for Landsret (L).

Jeg har siden 1998 udelukkende beskæftiget mig med det erhvervsretlige område og har fokus på løbende at uddanne og specialisere mig inden for dette område.

Jeg er særligt interesseret i, og beskæftiger mig primært med virksomhedsoverdragelser, omstruktureringer, selskabsret og bestyrelsesarbejde - jeg er løbende medlem af ca. 20 danske bestyrelser. Jeg deltager i netværkssamarbejder vedrørende selskabsret og bestyrelsesarbejde. Herudover beskæftiger jeg mig med konkurssager og rekonstruktioner.

 

Arbejdsområder
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.