Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Lyngby
Ring 45 88 05 55

Toftebæksvej 2,
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 05 55
lyngby@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Lyngby

Hvem er vi?

Hos ADVODAN Lyngby bærer dagligdagen præg af tæt kontakt til vores kunder, såvel enkeltpersoner som virksomheder i Lyngby og omegn. Vores berøringsflade rækker dog både nationalt og internationalt. Vi bestræber os på en hurtig, smidig og effektiv sagsbehandling, og vi yder en professionel og kvalitetsbevidst rådgivning med kunden i centrum med den målsætning, at vores ydelse skaber merværdi for hver enkelt klient i hver enkelt sag.

Vores 8 advokater i ADVODAN Lyngby indgår i et moderne advokatkontor med stor ekspertise i at rådgive både virksomheder og private. Vi har et solidt lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i området, så vi kender også dine lokale udfordringer.

Fra vores advokatkontor i Lyngby dækker vi byerne i regionen bl.a. Søborg, Gentofte, Herlev, Søllerød og Værløse. Du får altid kompetent og løsningsorienteret juridisk rådgivning med lokalkendskab ved at ringe til ADVODAN Lyngby.

Læs mere
Uffe Thorlacius
Uffe Thorlacius
Advokat
45 88 05 55
ufth@advodan.dk
Thomas Damsholt
Thomas Damsholt
Advokat
45 88 05 55
thda@advodan.dk
Simon Hauch
Simon Hauch
Advokat
45 88 05 55
51 64 96 14
siha@advodan.dk
Mogens Klausen
Mogens Klausen
Advokat
45 88 05 55
mokl@advodan.dk
Carsten Hauch
Carsten Hauch
Advokat
45 88 05 55
caha@advodan.dk
Nyheder
Ny hvidvasklov giver mere ansvar til virksomheder

Nu får danske virksomheder en mere aktiv rolle i kampen mod hvidvask af penge og finansiering af terror. Det har Folketinget netop besluttet i en ny hvidvasklov, der træder i kraft den 26. juni. Her får du en oversigt over, hvordan din virksomhed skal forholde sig til de nye regler.

Læs nyhed
Fritstillet? Sådan er dine rettigheder

Hvad må du egentlig, når du er fritstillet efter en fyring? Må du fx finde et nyt job, og skal du holde din ferie i perioden? Her fortæller advokat Trine Irmang Østengaard, hvordan du juridisk kommer godt igennem din opsigelsesperiode.

Læs nyhed
Det bør du aftale med medarbejderne inden ferien

Sommerferien venter lige om hjørnet. Men inden du sender dine medarbejdere på ferie, bør du få styr på en række praktiske ting.

Læs nyhed
GØR SOM 11.663 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.663 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185