Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Lyngby RING 45 88 05 55

se kort

Kundeoplysninger

Advodan Lyngby RING 45 88 05 55

Kundeoplysninger

Advodan Lyngby

Hos ADVODAN Lyngby bærer dagligdagen præg af tæt kontakt til vores kunder, såvel enkeltpersoner som virksomheder i Lyngby og omegn. Vores berøringsflade rækker dog både nationalt og internationalt. Vi bestræber os på en hurtig, smidig og effektiv sagsbehandling, og vi yder en professionel og kvalitetsbevidst rådgivning med kunden i centrum med den målsætning, at vores ydelse skaber merværdi for hver enkelt klient i hver enkelt sag.

Vores 8 advokater i ADVODAN Lyngby indgår i et moderne advokatkontor med stor ekspertise i at rådgive både virksomheder og private. Vi har et solidt lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i området, så vi kender også dine lokale udfordringer.

Fra vores advokatkontor i Lyngby dækker vi byerne i regionen bl.a. Søborg, Gentofte, Herlev, Søllerød og Værløse. Du får altid kompetent og løsningsorienteret juridisk rådgivning med lokalkendskab ved at ringe til ADVODAN Lyngby.

 

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

Fritstillet? Sådan er dine rettigheder

Hvad må du egentlig, når du er fritstillet efter en fyring? Må du fx finde et nyt job, og skal du holde din ferie i perioden? Her fortæller advokat Trine Irmang Østengaard, hvordan du juridisk kommer godt igennem din opsigelsesperiode.

Læs videre

Det bør du aftale med medarbejderne inden ferien

Sommerferien venter lige om hjørnet. Men inden du sender dine medarbejdere på ferie, bør du få styr på en række praktiske ting.

Læs videre

Nye regler: Skilsmisseforældre skal være enige om ferien

Nye regler skal mindske risikoen for chikane, når bopæls- og samværsforældre skal afholde ferie med barnet. Fremover kan ferien kun lægges i de almindelige ferie- og helligdagsperioder, med mindre forældrene kan blive enige om andre tidspunkter.

Læs videre

22 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.249 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.249 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185