Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Lyngby
Ring 45 88 05 55

Toftebæksvej 2,
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 05 55
lyngby@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Lyngby

Hvem er vi?

Hos ADVODAN Lyngby bærer dagligdagen præg af tæt kontakt til vores kunder, såvel enkeltpersoner som virksomheder i Lyngby og omegn. Vores berøringsflade rækker dog både nationalt og internationalt. Vi bestræber os på en hurtig, smidig og effektiv sagsbehandling, og vi yder en professionel og kvalitetsbevidst rådgivning med kunden i centrum med den målsætning, at vores ydelse skaber merværdi for hver enkelt klient i hver enkelt sag.

Vores 8 advokater i ADVODAN Lyngby indgår i et moderne advokatkontor med stor ekspertise i at rådgive både virksomheder og private. Vi har et solidt lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i området, så vi kender også dine lokale udfordringer.

Fra vores advokatkontor i Lyngby dækker vi byerne i regionen bl.a. Søborg, Gentofte, Herlev, Søllerød og Værløse. Du får altid kompetent og løsningsorienteret juridisk rådgivning med lokalkendskab ved at ringe til ADVODAN Lyngby.

Læs mere
Uffe Thorlacius
Uffe Thorlacius
Advokat
45 88 05 55
ufth@advodan.dk
Thomas Damsholt
Thomas Damsholt
Advokat
45 88 05 55
thda@advodan.dk
Simon Hauch
Simon Hauch
Advokat
45 88 05 55
51 64 96 14
siha@advodan.dk
Henrik Hornsleth
Henrik Hornsleth
Advokat
45 88 05 55
horn@advodan.dk
Nyheder
Derfor skal I huske testamentet, når I køber bolig

Når I køber bolig sammen, forpligter I jer samtidig økonomisk til hinanden mange år frem. Derfor bør I også forholde jer til, hvordan I er stillet juridisk, hvis det uventede skulle ske, og en af jer dør.

Læs nyhed
Julegaver: Sådan er dine bytte- og returrettigheder

Julen nærmer sig, og det betyder for de fleste julegaveindkøb. Forhåbentligt skal din gave ikke byttes, men det kan være en god idé at være opmærksom på byttereglerne, allerede når du køber gaven. Reglerne er forskellige, alt efter om du køber i butik eller over nettet.

Læs nyhed
Kæledyr og husdyr: Sådan er reglerne, når du bor i byen

Har du dyr og bor i byen? Her guider vi dig gennem reglerne om, hvilke og hvor mange dyr du må have i din bolig og i din have, når du bor i en byzone.

Læs nyhed
GØR SOM 12.569 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.569 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185