Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Sekretariatet RING 46 14 60 00

se kort

Kundeoplysninger

Advodan Sekretariatet RING 46 14 60 00

Kundeoplysninger

Advodan Sekretariatet

Kædens sekretariat i Aarhus V arbejder bl.a. med fælles markedsføring og kommunikation, videndeling, forretningsudvikling, IT-rådgivning og økonomi.

Kontakt sekretariatet, hvis du har generelle spørgsmål til kæden.

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

Nye ADVODAN-kontorer i Horsens og Hedensted

Ved årsskiftet kunne ADVODAN byde velkommen til et nyt medlem i kædesamarbejdet. Det er advokaterne i Sundhuset, som har kontorer i Horsens og Hedensted. Advokat og indehaver Poul Erik Andersen har store forventninger til det nye samarbejde.

Læs videre

Persondataloven er relevant for alle virksomheder

Måske har du bemærket, at der bliver skrevet mere og mere om persondataloven i medierne? Interessen bunder blandt andet i, at reglerne er ukendte for mange. Derudover er EU på vej med en ny forordning, som varsler massive bøder til de virksomheder, der ikke har styr på deres håndtering og opbevaring af persondata. Læs mere i det seneste ADVODAN nyt.

Læs videre

ADVODAN er det mest kendte advokatbrand blandt smv'er

Ny kendskabsanalyse af ADVODAN viser, at kæden er det mest kendte advokatbrand i Danmark blandt små og mellemstore virksomheder. Undersøgelsen er foretaget blandt 505 små og mellemstore virksomheder og gennemført i december 2012 af Epinion. I analysen er kendskabet blevet målt "hjulpet". Det betyder, at virksomhederne er blevet spurgt, hvilke af en lang række advokatfirmaer, de har hørt om. Her ligger ADVODANs kendskabsgrad på 81 % efterfulgt af to andre kendte advokatbrands på henholdsvis 74 % og 54 %.

Læs videre

7 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.249 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.249 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185