PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Erik Matthiesen

Advokat (H), Partner

Erik Matthiesen

Advokat (H), Partner

Erik Matthiesen

Advokat (H), Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

400+
Retssager
60+
landsretssager
Møderet for Højesteret

Om Erik

Som advokat hos Advodan Helsingør har jeg specialiseret mig i retssagsbehandling, og fører sager for by-, lands- og Højesteret, samt for Landsskatteretten og diverse klage- og ankenævn. Jeg fungerer desuden som fast advokat for en række virksomheder, og har således indgående kendskab til de problemstillinger, som virksomheder kan have.

 

Ekspert i retssager

Særligt har jeg specialiseret mig i retssager indenfor entrepriseret, herunder har jeg stor erfaring med sager om mangler ved ejerlejligheder, andelslejligheder og nyopførte huse. Jeg fører endvidere sager indenfor naboretlige tvister, lejeret, ansættelsesret og strafferet. 

Jeg roses af mine klienter for min tekniske indsigt, hvilket ofte er en fordel i forbindelse med retssager omkring entrepriseretlige tvister og sager, hvor der skal afholdes syn og skøn.

Jeg er detaljeorienteret, hvilket jeg ofte bruger i forbindelse med mit arbejde med tilrettelæggelse af sagerne. Det er vigtigt for mig, at klienten føler sig tryg i processen, og at vi samarbejder for det bedste resultat.

 

Specialist indenfor bilsager

Jeg har i en årrække arbejdet i FDM's juridiske afdeling og har derigennem oparbejdet en specialkompetence inden for alle juridiske spørgsmål vedrørende køb, salg og leasing af biler. Gennem årene har jeg ført en lang række sager omkring mangler ved nye og brugte biler - både for forhandlere og forbrugere.

 

Ejendomsadministration og inkasso

Vores kontor driver en større ejendomsadministration med 10 ansatte, og vi leverer full-service administrationsydelse med administrator, bogholder og advokat tilknyttet til hver ejer-/andelsboligforening. 

Jeg har således et indgående kendskab til ejendomsadministration og de problematikker, der ligger i forlængelse heraf, og bistår ejer- og andelsboligforeninger med deres juridiske problemstillinger.

Desuden driver jeg en effektiv inkassoafdeling, hvor vi skaber gode resultater for klienterne ved at sætte os grundigt ind i debitors forhold inden mødet i fogedretten.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale på 4921 2121.

Advokatsekretær

Rina Danielle Papsøe Sutton

Advokatsekretær 49 25 09 63 Advodan Helsingør